Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

CONTACT

Over Entertainment One Benelux

Entertainment One Benelux, gevestigd in Hilversum, is in 1979 gestart als RCV Entertainment. Deze naam staat internationaal garant voor een betrouwbare en onafhankelijke distributeur van film, DVD, Blu-ray, VOD en TV content in Nederland, België en Luxemburg. Vanaf september 2009 heten wij Entertainment One Benelux, waarmee we ook zichtbaar onderdeel zijn van de internationale Entertainment One Group waarvan het hoofdkantoor in Toronto is gevestigd. Sinds november 2013 is er ook een kantoor in België, gelegen te Zaventem.

Entertainment One Benelux focust op het aankopen van bioscoop, DVD en TV rechten van onafhankelijke, commerciële films van grote onafhankelijke Amerikaanse filmmaatschappijen zoals Mandate Pictures, Summit Entertainment, Essential Entertainment en Focus Features. Dat leverde recent succesvolle filmreleases op als That Akward Moment, Coco avant Chanel, Now You See Me, Need for Speed en The Expendables 3.

Voor vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar Customer.Care@entonegroup.com
Entertainment One België
Algemeen nummer
+32 (0) 2 580 00 80

Algemeen Faxnummer
+32 (0) 2 580 00 85

Bezoek- en leveradres
Leonardo da Vincilaan 9/E
1930 Zaventem | Brussel
België
U vindt ons kantoor op de tweede verdieping. Aan de ingang kan u via de parlofoon "eOne" selecteren. Vervolgens verleent een medewerker u toegang tot het gebouw.